Houtproducten

Onderdeel van de arbeidsgerichte dagbesteding

Unieke handgemaakt producten

Naast jobcoaching en dagbesteding hebben we ook een aantal houten producten te koop bij Nu Jij Werkt in Zeewolde. Onze deelnemers creëren tijdens de dagbesteding allerhande houten gebruiksvoorwerpen die wij voor hen verkopen. Houtbewerking is een nuttige vaardigheid die veel rust en voldoening geeft, maar ook betere kansen biedt op de arbeidsmarkt. Dat is onderdeel van de arbeidsgerichte dagbesteding die we bieden.

Milieuvriendelijke producten

Elk houten product is uniek en handgemaakt, met enkel houten elementen. Het hout dat gebruikt wordt voor onze producten wordt door onze cliënten zelf gewonnen uit de lokale bossen waar we onderhoud voor doen. Op die manier zorgen we voor het milieu en besparen we verdere belasting ervan: zo werken we duurzaam voor mens en milieu.

Door een van onze houten producten te kopen ondersteun je dus niet alleen het milieu, maar ook onze organisatie en onze mensen. Omdat we met unieke producten en mensen werken, wisselt ons assortiment regelmatig. Kom dus vooral een keer langs zodat je ons aan het werk kan zien en de producten kan bewonderen.

Gedroogd haardhout

Wij verkopen diverse soorten gedroogd haardhout. De droogtijd verschilt per houtsoort, daarom meten wij de vochtigheidsgraad van het hout. Klik op onderstaande button voor meer informatie en prijzen.

Handgemaakte schuttingen

Wij maken ook schuttingen voor Van den Top Tuinhout. Deze schuttingen zijn uiteraard van de kwaliteit die je van ons kan verwachten. Bezoek de website van Van den Top Tuinhout voor meer informatie.

Steigerhouten panelen

Voor Schilderen & Meer maken wij steigerhouten panelen welke zij o.a. gebruiken voor schilderworkshops. Wij leveren de panelen persoonlijk bij ze af in Bennekom. Bezoek de website van Schilderen & Meer voor alle informatie.