Tuinonderhoud

Echte werkervaring opdoen

Tuinonderhoud in Zeewolde

Een belangrijk deel van onze organisatie houdt zich bezig met het bijbrengen van echte werkervaring voor onze mensen. Daartoe werken ze onder begeleiding van een professional bij zowel particulieren als bedrijven om tuinen te onderhouden. Zo leren onze deelnemers een vak dat hen klaarstoomt voor de arbeidsmarkt en ligt jouw tuin er mooi bij.

Naast je tuin onderhouden kunnen we ook een compleet nieuwe tuin aanleggen. Daarbij kan je denken aan het graven van vijvers, het plaatsen en weghalen van schuttingen, onkruid wieden of struiken en heggen snoeien. Hiervoor hebben we alle benodigde apparatuur en machines tot onze beschikking. We komen graag bij je langs!

Arbeidsgericht werken in een groene omgeving

Ons doel is om mensen te zien groeien en bloeien terwijl ze leren. Afhankelijk van de bezetting van onze groep kunnen we diverse tuin onderhoud- en aanlegwerkzaamheden aannemen. Dat betekent dat we afhankelijk van de groep klussen kunnen aannemen, omdat we werken met een bijzondere doelgroep die per dag wisselt qua bezetting. We nemen graag de tijd voor onze klussen, zodat onze deelnemers in alle rust kunnen leren. Zeer specialistische klussen zijn niet aan ons besteed. Wel leveren we maatschappelijk verantwoord werk dat aansluit op wat onze mensen aankunnen. Zo wordt iedereen er beter van.


Bert heeft samen met de jongens onze tuin opgeknapt. Naast het prachtige resultaat was het voor ons ook genieten om te zien hoe Bert de kwaliteit van een ieder weet in te zetten. Je zag hoe trots de jongens waren met het werk wat ze hebben gedaan en hoeveel plezier ze erin hadden. 


Natascha Schenkels

Kosten tuinaanleg

De kosten voor het aanleggen van een tuin zijn uiteraard afhankelijk van wat we voor je kunnen betekenen. Voor meer informatie of een offerte kan je contact opnemen met ons, zodat we je alle ins en outs kunnen vertellen over onze werkzaamheden en wat we voor jou kunnen doen.


Wil je kennis maken met onze organisatie, of heb je vragen over onze producten? Schroom dan niet om ook contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij je langs om de klus in kaart te brengen en een offerte op te stellen.