Pluktuin

Zelf oogsten in de pluktuin

Wil je zelf oogsten? Kom dan langs in de pluktuin in Zeewolde. Daarbij is het van de groenten afhankelijk wanneer je ze kan komen oogsten. Zo bloeit de saffraan alleen in de herfst, wat het ideale plukmoment is. Verder kun je ook terecht voor:

  • Biologische aardappels
  • Biologische uien
  • Biologische rode bieten

Wil je langskomen, bel dan even op. Dan weet je zeker wat we klaar hebben voor de oogst, hoeveel en of het niet te druk is.

Over de schrijver
De organisatie Nu Jij Werkt richt zich op het begeleiden van mensen die extra ondersteuning in hun leven kunnen gebruiken. Door arbeidsgerichte dagbesteding aan te bieden kunnen wij een zinvolle dagbesteding leveren, de mogelijkheid om vakkennis op te doen en therapeutische begeleiding aanbieden voor de doelgroep. Bij Nu Jij Werkt werken we met mensen en echte doelen. Zo doen we onderhoud in de bossen in de omgeving en onderhouden we tuinen en plantsoenen voor de gemeente, particulieren en bedrijven. Ook hebben wij een grote biologische akker voor diverse groenten en doen we veel werkzaamheden die betrekking hebben op houtbewerking.
Reactie plaatsen